• 5971
    arsenal'in finali kaybetmesi sonucunda 1.1m euro artı yazmış falan değiliz.

    direk katılan 26 takım var cl'ye. arsenal'in oluşturduğu o boşluğu (arsenal'in oluşturduğu bi şey de yok aslında, chelsea hem yerel ligden katılım hakkı kazandığı hem de el'yi aldığı için bir slot boşa çıktı) lyon doldurdu ve 10 yıllık sıralamada onların puanı da bizden yüksek.

    26 takım içerisinde şu an sondan 6. durumdayız.

    champions yolundan 4 takım gelecek. burada sadece ajax'ın puanı bizden yüksek, geri kalanlardan kim gelirse gelsin hepsinin üstinde yer alacağımızdan dolayı, sondan 9. olmamız şu an için garanti. yani 9x 1.1m eurodan 10m euroluk bir gelir söz konusu bu havuzdan.

    league yolundan ise 2 takım gelecek;
    burada, basel, dinamo kiev, olympiakos, psv ve porto'nun puanı bizden yüksek. eğer bu 5 takımdan ikisi grupalara kalırsa, bizim üstümüzde yer alacaklar, bizim de sıralamada yükselmemiz gibi bir durum olmayacak.

    10 ya da 11. sıraya çıkabilmemiz için, başakşehir, linz, brugge, krasnodar ya da v.plzen'den bir yada ikisinin gruplara kalması gerekli. bugün bahsedilen bu 1.1m artı ancak bu takımlardan birinin gruplara kalması sayesinde mümkün. arsenal'in kupayı kaybetmesi tek başına bir anlam ifade etmiyor ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın