• 147
    2018-2019 devre arasi gibi, ismi cismi gecmeyen ama hedeflerimize giden yolda bize destek olacak oyuncularin takima katilmasini bekliyorum. tabi bonservis gerekli bunun icin de , bakalim kimlerle vedalasacagiz.

    mumkunse maas baremini assagiya indirmek de onemli. yonetimin genel tavri da bunu destekliyor. sansasyonel maaslardan kacinildi. 10 milyon euro assagi indi sozlesmesi bitecek oyuncularla neredeyse. sampiyonlar liginde oldugumuz surece sikinti cikartmaz bu seneki kadar butce.ama kalamayinca iste devre arasindaki besiktas gibi oluyon. kim varsa elden cikartma derdine dusuyosun.

    gelecek ozellikle bonservissiz oyuncular onemli. babel gibi sozlesmesi biten, sampiyonlar liginde de katki alacagimiz oyuncularla ilgili calismalarin yapildigini umut ediyorum.
    elimiz baya bagliyo finansal fair play.

    takimlarin elden cikarmak istedigi oyuncular da olacaktir.kiralik genc oyuncu konusunda da onyekuru iyi bi referans. fff surecinde elimizde ekstra bi cephane dahs oldu. kariyeri assagi giden degil de, hedefleri olan oyuncu farki ayew ve onyekuru kiralamalarindaki farka sebep oluyor iste.

    klubeye gelirsek,yerli oyuncular icin de u21 ligi kapandi. ne olacagi belli degil. klube yedeklemesinde artik ciddi ciddi sureler vermek lazim. olacak gibiler kalir, olmayanlarin yerine bi alt yas grubundan surkulasyonla devam edilir.

    yonetim de hatalarindan ders cikarmistir diye umut ediyorum. son dakikaya hesap kitap birakmadan adimlar atilir. buyuk firsat var elimizde. daha oturmus kadromuz olacak rakiplere gore, diger takimlar buyuk donusumler gecirecekler gibi. cok yasli kadrosu olanlar da var, kadrosunda dogru duzgun topcu olmayanlar da. seneye gelecek sampiyonluk, makas acar. farkli bi yere geliriz ligde bundan sonrasi icin , maddi manevi.

    96-2000 arasi gibi kimse baglayamadi ligde seriye. en fazla iki oldu. gelecek sezon da sampiyon olursak camia refleksi olarak 5 sene arka arkaya sampiyon oluruz. bi sene rekor egale edecez deriz, arka arkaya 4 olur. ondan sonra da 5. yildiz muhabbetine depodaki kek kalibi felan cikar, ordan da 25 deriz gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın