• 21644
    sktiri boktan sivas maçında hala neden selçuk inan, semih kaya, sinan vs gibi seneye olmayacak ya da olmaması gerekenler oynadı bunu anlamıyorum. prim mi kazansınlar, bizim gibi futbol dışından gelen insanların anlayamacağı başka başka jestler vs işler mi dönüyor?
    fatih hocam, takımın yerli kadrosu rezil kepaze bunu hepimiz görüyoruz. benim açımdan sahada 11 yabancı olmasının hiçbir sakıncası yok hatta yıllarca da bunu savundum zira sadece türk pasaportu taşıyan bir sürü kahpe yerli futbolcuyu izledikten sonra bunu da istedim. ama öte yandan maalesef hiç istemesek de yabancı kısıtlaması yeniden gündeme girecek. hem buna hazırlıklı olmak, hem kulübün finansan açıdan nispeten rahatması için altyapı kaynağını kullanıp ozan kabak gibi çocukları bulup çıkarmasına imkan sağlamak açısında yerli şart.
    ya alt yapıdan yeni ozan'la bulup a takıma monte etmek, ya da bjk gibi dorukhan tarzı genç ucuz, keşfedilmeyi bekleyen çocukları transfer etmek. ama nolur gidip de şener, deniz türüç ve bilimum saçma sapan kaşar gurbetçiye para yedirmeyin. ne bonservis ne maaş.
    selçuk dene sahtekar 4 yıldır yılda 3,5 milyon € para alıyor bu kulüpten. bize verdiği zarar nerden baksan 15 milyon euro - 100 milyon tl. hocam hala neyin vefası. ne bitmez bir diyetmiş bu!
    para, ekonomi herşeydir. galatasatay'ın kimseye acıma veya vefa gösterme lüksü yoktur, olamaz! acıma acınanacak hale gelirsin.güçlü ekonomin ve işleyen bir scouting ve altyapı düzenin olmadan şl kupası gelmez. o yüzden duygusallığı bırakın ne kadar yerli yabancı çöp artı para eden varsa temizleyin. bu takımın geleceğinde kimler yer alacaksa onlar kalsın diğerlerini de babalar gibi satıp , marcao tarzı işlere bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın