resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 329
    iyi topçudur, iyi niyetlidir, ağzından çıkandan bi haber olan topçulardan değildir, üstüne takımı deli gibi sever, anlarsınız yüzünden. ve işini de elinden geldiğince yapmaya çalışır. buraya kadar her şey güzel.

    lakin kendisi ideal kadroda olmaması gereken kişidir. yani ortanın 3'lüsünde yer alması biraz kadrosuzluk, biraz oyuncunun gayretleri ve rijkaard'ın tercihleri sebebiyle olmuştur. sezon başından beri takımın defansına eleştiriler varsa, bu yalnız servet & gökhan'la ilgili bir durum değildir. önlerindeki adamlar, topal ve sarp dikine katedemeyen oyuncular olduğu için takım bolca kontra yer. hatta topal ve sarp'la bunu sınırlamak yanlış olur. formsuz ayhan, sakat linderoth, bu işleri kotaramayacak isimlerden olan barış vs. yani baktığında defansif orta sahan var ama bu maçlarda işlemiyor.

    bizler şunu da yanlış anlıyoruz. defansif orta saha sırf gelen topları karşılamaz. dikine birkaç top da sürer. bugün galatasaray'ın kütlece ağır en büyük problemi budur. yoksa 2 orta saha ile oynayıp bu kadar pozisyon yenemez. ilerideki oyuncular geri dönmüyor ve diziliş 4-2-4'e kayıyor mantığı ise çok ayrı bir entry'nin tanım konusu olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın