• 47
    şampiyonluğumuz sonrası 28 şampiyonluk sayısı bu ara yine fener sosyal medyasının gündeminde. milli küme, türkiye futbol şampiyonası hatta beşiktaş'ın federasyon kupası gibi o dönem ne kadar kazandıkları kupa varsa şampiyonluktan sayıp kendilerince şampiyonluklar uydurmaktalar. gerçekten ne iddia ediyorlar diye okuduğumda bile işin içinden çıkamadım. işlerine gelince milli küme, işlerine gelince türkiye futbol şampiyonası, işlerine gelince de federasyon kupası şampiyonunu o yılın ana şampiyonu sayıyorlar ancak aynı sezonda hesaba göre bazen 2 hatta 3 türkiye şampiyonu çıkıyor. üstelik bize de sağ olsunlar 1959 öncesi 1 şampiyonluk vermişler.

    işin garibi türkiye kupası saydırmaya çalıştıkları şampiyonluklarda daha kapsayıcı ve ulusal. şimdi biz de desek ki madem statüsü ne olursa olsun türkiye futbol federasyonu tarafından düzenlenmiş, irili ufaklı türkiye geneli oynanmış tüm turnuvalar sayılıyor hatta aynı yıl iki ya da üç şampiyon çıkabiliyor, üstelik bazı şampiyonluklar lig usülü bile değil türkiye kupası formatında eleme usülü oynanmış, bizim o zaman 22 türkiye ligi, 1 tane nerden geldiğini anlamadığım fenerbahçelilerin bize layık gördüğü 1959 öncesi şampiyonluk, 18 türkiye kupası ile 41 şampiyonluk yapıyor. hadi fenerbahçe'nin iddia ettiği 28 şampiyonluğa kazandığı 6 türkiye kupasını ekleyelim o da 34 şampiyonlukta kalıyor. 41-34 gibi bir durum söz konusu.

    camia olarak kesinlikle mitomanikler. bir yalan uydurup önce kendileri inanıyorlar sonra çevresindeki insanları yalanlarına kanıtlar sürerek inandırmaya çalışıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın