• 83
    bu yaz ki transfer politikasını dair beklediğim en önemli husus kulübün maaş bütçesini düşürmek olmalıdır.
    yani yarın şampiyonlar ligine katılamayacakmışız gibi düşünüp hareket etmelerini bekliyorum. bu sebeple yüksek maaş alan ama verimi düşük futbolcular ile yolların ayrılıp yerine hem genç hem dinamik hem de mümkün olduğunca ucuz ve kaliteli futbolcular transfer etmek birinci öncelik olmalıdır. belhanda, mariano mbaye diagne ve form ve sakatlık durumuna göre fernando reges ile bonservis kazandırarak yolların ayrılması olabilir.

    2018 - 2019 sezonunda sorununu çektiğimiz en önemli olaylardan biri de yedek kulübesinin kalitesinin oldukça düşük olması ve neredeyse hamle şansımızın olmamasıdır. özellikle yerli piyasasının bu denli daraldığı bir ortamda ve gelecekte görünen "yerli teşvik kuralının" değişecek olması nedeniyle muhakkak ki yerli futbolcu hamlesi yapmak gerekir. muhtemel adaylar sağ bek için şener ( gelirse mariano ile yollar ayrılacak demektir), stoper için semih ile bir yıl daha kiralık anlaşılabilir ya da ingiltere' de fazla forma şansı bulamayan çağlar söyüncü ve almanya' da bulunan kaan ayhan için bir istek olabilir düşünüyorum. orta saha ve kanat forvet konusunda deniz türüç için bir hamle olabilir ama kayseri yönetimi nasıl bir astronomik ücret ister soru işareti. yerli hamleleri ile yedek kulübesini ve ilk on biri kesinlikle güçlendirmeliyiz.

    emre taşdemir geçireceği iyi bir kamp dönemiyle yeni sezonda faydalanabiliriz kendisinden, oldukça genç ikinci yarı forma giydiği maçlarda belirli bir kalite sundu. seneye daha çok yararlanabiliriz.

    babel' i kişisel olarak beğenen bir insanım ama bizim babel' e verilen paraya değil marcao' ya ya da onyekuru' ya verilen ücretlere transfer yapmamız gerekiyor. hem genç hem ucuz hem de kaliteli uzun yıllar yararlanabileceğin tarzda, babel gibi iki üç transfer yaparsak beşiktaş' ın düştüğü duruma düşmemiz an meselesidir. bu tarz oyuncular günü kurtarır ama sana gelecek adına pek bir şey vermez ve bonservis kazandırmaz. transfer politikamızın devre arası ile aynı olmasını ve ödenecek ücretlerin makul olmasını bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın