resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1766
    pasif agresif, korkak ve sırtını bir yerlere dayayarak çalışmaya alışmış. ersun yenal gibi o da büyük balon. etrafıdaki mehmet ayan tarzı tiplerin gazlamalarına rağmen yıllardır sezonun bu zamanları tel tel dökülüyor.
    oynattığı futbol da hikaye. işte ezdi geçti fatih hocam. tempoya, baskıya, direk oyuna can dayanmaz. forsenin tadına doyum olmaz. forse, taraftarı tribüne çeker, milleti mest eder. örnek: 1996-2000 galatasaray'ı. klopp daha portalkalda vitaminken hocam forsenin, presin, önde baskı balatanın, dönenleri toplamanın kitabını yazmıştı. inşallah yeniden öyle aygır gibi bir takım kuracak enerjisi, imkanı ve vakti olur.
    futboldaki rakamlar, paralar korkunç boyutlarda ama ortada ajax gerçeği de var. böyle takımlar da var. herşey para değil!
    doğru ve istikralı planlama ile neler yapılabilir. marcao gibi hamleler bize bu hayali kurdurtuyor.
    hem altyapıdan, hem dışarından genç ama akıllı, bazen tecrübeli yıldız starlarla örülü bir kadro ile hocam en büyük kupayı getirecek inanca, akla, azme ve çalışkanlığa da sahip.
    bu hayali taraftarına kurduracak tek türk takımı galatasaray'dır. şl şampiyonluğunu cümle içinde kullanma cesaretini gösterecek tek takım yine galatasaray'dır. son şampiyonluğun bu yolda bize ışık tutacağını, hocanın hayalindeki deli dehşet ısıran takımı yaratmasına yardım edeceğine inanmak istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın