• 69
    *ismail cipe bence su asamada muslera'ya ciddi birsey olsa galatasaray kalesi icin yeterli degil, istanbulspor vari bir takima kiralayip 1 sene devamli oynamasi saglanip gelisiminin gozlemlenmesi en dogrusu. buraya bosman transferle fatih ozturk geldi deniyor, bence dogru bir hamle. (1)
    *sagbekte mariano yolcu. burada linnes ilk 11 icin bence fazlasiyla yeterli, alternatif olarak alinacak isim icin nazim sangare yada bosman oldugu icin sener diyorum. (2)
    *stoperde as tandem tamam, yedekleri icin bence semih homegrown oldugu icin 1 sene daha kiralanmali, ama ahmet yerine bu bolgeye genc ve yerli bir isim ile takviye yapilabilir- genede bu bolgeye transferin bir oncelik olmadigini belirtmeliyim.
    *sol bekte nagatomo maliyeti dusuk oldugu icin bence kalabilir ama bu bolgeye genede emre tasdemir-omer bayram ikilisi yerine kesinlikle upgrade lazim, buraya as oynadiginda siritmayacak bir takviye sart. (3)
    *fernando icin bazi soru isaretlerim olmakla beraber ciddi bir teklif gelmedigi surece simdilik kalmali diyorum.
    *donk-selcuk ikili bence 1 sene daha alternatif olarak kalmali. ha uygun fiyata as oynadiginda siritmayacak bir yerli alinir, ozaman tabiki selcuk gidebilir ama zaten ffp anlasman varken, selcuk yerine gelecek adama ciddi bir bonservis verecek luksumuz yok.
    *ndiaye yerine as oynayacak bir ortasaha lazim. buraya sartlar zorlanip sezonun bizim adimiza en flash transferi yapilmali.
    yerlilerden yusuf yazici, irfan vb isimler tercih edilebilir. (4)
    *belhanda gitmesi gerekenler listemdeydi ama emre akbaba sakatligi sonrasi bize boyle bir cilingir mutlaka gerekiyor.
    eger 10m ustu bir teklif gelmezse 3-5 icin satilmasina karsiyim, ayrica kendisine alternatif oyuncu lazim.
    (ozetle, ortasaha'nin ortasi icin 1'i as 3 oyuncu gerekebilir, hadi bunlardan biri altyapidan olsa 2 transfer mutlaka lazim)
    *sag taraf icin feghouli mutlaka kalmali, takimin herseyi. sinan gidiyor, bence gitme dememeli. baglar koptu kendisiyle. ozetle bu bolgeyede alternatif oyunvu transfer edilmeli. (5)
    *sol taraf icin hem as hem yedek eksigimiz var. babel geldi gibi gozukuyor, bence babel gelsede onyekuru veya o seviyede bir oyuncu kiralanmali, bu bolgeye hem 2 hazir oyuncu lazim hemde babel gerektiginde forvet icinde bir alternatif olusturacaktir. (6)
    *golcu bolgesi.. diagne pazarlanmaya calisilmali. extra bir teklif geliyorsa dusunulmeden satilmali. ama 8m euro bandinda kalan ve bizi zarar ettirecek her teklif icin 1 sene daha sabredip kendisini sampiyonlar ligi vitririne cikarmayi bekleyebiliriz.
    ama diagne-mitroglou ikilisine yokum.
    diagne kalirsa mitroglou gitmeli mitroglou kalirsa diagne gitmeli. bu bolgeye mutlaka 1 takviye sart. (7)

    tabi bu soylediklerim disinda altyapi sapkasindan yeni tavsanlar cikartacaktir fatih hoca, bunlari suan ongoremiyorum.
    ama asina olduklarimizdan ismail cipe, yunus akgun ve celil yuksel uclusunun devamli oynayacagi bir takima kiralanmasini ve altyapidan birileri a takima cikacaksa bunlarin cekdar orhan, atalay babacan v.b isimlerden biri olmasini tercih ederim.

    cogunlugu alternatif oyuncu olan asgari 6-7 oyuncu transfer edersek 23. sampiyonluk yolunda giderken cl yarisinda da geride kalmayiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın