• 1143
    (bkz: #2675277)

    totem, sinerji vs. bunlara inanmamak kolay batıl der geçersin ama ben karşımdaki kişinin elinden makas bıçak vs. almam, merdivenlerin altından geçmem, kara kedi görünce çaktırmadan * saçımı çekerim. bilirim bunların batıl inançlar olduğunu ama istemsizce de olsa yaparım belki de ya yapmazsam ve o kötü şans gelirse ihtimaline karşı bile yaparım.

    tribünde kombinemizin olduğu yerde eğer maç lehimize gidiyor ise arkadaşlar ile durduğumuz sırayı maç boyunca değiştirtmem mesela sanki kelebek etkisi olup da maçta bizim aleyhimize bir şeylere sebebiyet verecekmiş gibi düşünürüm.

    izlediğimiz bir maçı kaybedene veya berabere kalana kadar aynı üst baş kombinasyonları ile izlerim maçları * (u: :() mekanlarda oturduğum yeri değiştirmem aynı yerden veya ona en yakın ama aynı tvye bakan yerden izlerim.

    yav sırf bu sene başında yazmadım diye -ki sezon ortasında hiç iyi durumda değildik ama yine de olacaksa olur diyerek- #bugüngünlerdengalatasaray mottosunu hiç kullanmadım.

    bunu böyle şeylere inanmayan kişilere anlatamazsınız ama inanan kişi ise o kadar iyi bilir ki neden yapıldığını ve hatta başkasının bir totemini biliyorsanız ve o onu yapmamışsa eksikilik hissedersiniz.

    mocu başkanın geçen sene ve bu sene oluşan sinerjiye katkısı o kadar büyüktür ki adı konamafşlsşlkdşlskdşsl *

    devam başkan sen günleri say biz şampiyon olalım !

    mayıslar bizim
App Store'dan indirin Google Play'den alın