• 61
    play offlar başlamadan hemen önce, sıralamadaki durumlara da göz atıp, efes'in dördüncü olması durumunda çok rahat bir biçimde finale kalacağını muhtelif ortamlarda söylemiştim.

    birincisi; bu sezon rakibini üç kez yenme başarısı gösterdiler ki bu son derece mühim, ikincisi ise efes'in oyun tarzı fenerbahçe'ye ters geliyor. zaten ergin ataman da sene başında takım kurarken tamamen fenerbahçe'yi alt edecek bir yapı kurmaya çalışıyoruz diyerek bugünlerin mesajını vermişti. özellikle bire birlerle ayakta kalan bir görüntüye sahip olmaları, fenerbahçe'nin bu duruma hiçbir şekilde cevap veremiyor oluşu ve en önemlisi ergin ataman'ın son derece motive ve takımın aç oluşu ibreyi tamamen efes'e çeviriyordu.

    fark 14-16 sayı bandındayken şayet efesli oyuncular rehavete girmese, barcelona deplasmanındakine benzer bir sayı farkı ortaya çıkabilirdi. karşı tarafın umutlarının en sevmedikleri, galatasaraylılığı bilinen ve galatasaraylılar tarafından desteklenen biri tarafından bitirilmesi işin bir başka güzel, karşı taraf içinse yıkıcı durumuydu.

    finalde kendilerine başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın