resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 390
    aday olmasının yukarıdan gelen talimat ile gerçekleştiği kanısındayım. büyük ihtimal ile yandaş ekipten 2. bir aday çıkmayacak.

    limak'ta ve ya limak'a çalışanlar kendisinin nasıl bir karakteri olduğunu bilir. benden daha iyi tanıyanlar da muhakkak vardır. öncelikle objektif olamayacak kadar çok ağır fenerbahçelidir. tff'de görev yaptığı süreçte bunda bir değişiklik yaşamış mıdır bilemiyorum.

    taraftarlığı kadar ağır basan bir diğer yönü de işkoliklikte ayrı bir seviyeye sahip olması. evet altın yıllarını tabi ki yandaş müteahhit kadrosuna girdikten sonra yaşadı ama bundan önce de sıfırdan kurduğu şirketini zaten çok yukarılara taşımıştı. bu denli işkolik bir adamın neden fenerbahçe'ye zaman ayırdığı hep bana saçma gelmiştir. bunu çıkar sağladığını düşünerek cevaplayabilirsiniz ama inanın ne ihtiyacı var ne de öyle bir beklentisi. adam gerçekten fenerbahçe sevdalısı. diğer yandaş patronlar ile kıyaslarsan da baya baya donunda sallar hepsini. biyografisini de bırakayım şuraya.

    https://www.biyografi.info/kisi/nihat-ozdemir

    yıldırım demirören gibi bir davulcu ile kıyaslamak gerçekten ayıp olurdu. fırsat bulsa futbol dünyasını terki diyar eyleyip işine dönmek istediğine de eminim. tff başkanı olarak ne kendine ne de futbola bir şey katamayacağının bence kendisi de farkında. çünkü kendisi bu iş için uygun adam değil. bizim ali dürüst şubemiz gibi adam orada sevdalısı olduğu kulübün hakkını korumak amaçlı takılıyordu.

    yukarısı ile doğrudan bağlantısı var. ama bu pozisyon kendisi için hem iyi hem kötü. mesela limak'taki ortağı ihaleye fesattan hüküm giymişti. kendisi de bir ara ifade vermişti ki bu olaylar henüz yandaş kadroya yanlamadan önce. ondan sonra yapılan ihalelerde kim bilir ne usulsüzlükler dönmüştür ilerde belgesellerde izleriz. demek o ki adamın herhangi bir şeye itiraz edecek durumu da yok. bindi bir trene gidiyor. büyük ihtimal ile "nihat başkan sen ol madem" temalı bir telefon aldı ve aday oldu.

    bir 10 senede daha sıkın dişinizi bu müteahhit, yandaş tayfadan sonra alman altyapısı görmüş, kendini geliştirmiş, her kademede futbol oynamış, okulunu okumuş nuri şahin, hamit altıntop gibi adamlarımız var. elbet bu adamlar bir gün görev alacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın