• 22
    hak verirsiniz ya da vermezsiniz ama gördüğüm kadarıyla verecek gibi de durmuyorsunuz.

    başlık altında edilmedik küfür, verilmeyen tavsiye kalmamış.

    2 adet kombine sahibiyim. kardeşim ve ben gidiyoruz maçlara. ben işim dolayısıyla sezonun ilk yarısındaki cuma maçlarını çalışıyor olmamdan dolayı kaçırdım. biliyorsunuz 5-6 maç kadar cuma günü oynamıştık. o maçlar özelinde de sözlük üzerinden gişe fiyatı altına devrettim. yani size kalsa maça gidemediğim için kombinem iptal olacak ya da bir sonraki sezon kombine alamayacaktım. peki iç sahada bu kadar maçı cuma günü oynayacağımızı hanginiz bilebilirdi? neyse.

    bu arada kardeşim türkiye kupası dahil hiçbir maçı kaçırmadı.

    peki bilet aranıyor duyurularındaki kaç arkadaşımız türkiye kupası maçına gitmek için bilet talep ettiler? ya da o karlı havadaki akhisarspor maçında biz 90+'da gelen kostas'ın golüne sevinirken neden stadyumda değildirler?

    karaborsacılara laf eden arkadaşlara şunu söyleyeyim. yaşım itibariyle çok maça gittim, çok bilet kuyruğuna girdim. karaborsacı dediğiniz kişi siz sırada beklerken biletlerin çıkmasına 10 dakika kala gelip önünüze geçen kişidir. karaborsacı dediğiniz kişi satılacak 10 bin bilet varken kulüpten erkenden biletleri alıp 1000 adet biletin satışa çıkmasına sebep olan kişidir. karaborsacı dediğiniz kişi bu tip yollarla bilet sahibi olup bunu fahiş fiyatlara satan kişidir.

    kombine alıp maça gidemeyen ya da bu özel maçı yerinde takip etme hakkından feragat edip başkasına gişe fiyatı üzerinden satan kişi karaborsacı değildir. kulüp bile derbi ve şampiyonlar ligi maçları hariç en düşük bileti 80 tl olarak belirlerken bu maç için 150 tl olarak belirlemiştir.

    kimse kimseyi kandırmasın. bu maç şampiyonluk maçı olmasaydı bilet aranıyor başlığı bu kadar rağbet görmezdi. bakın daha pazartesi günü şampiyonluk iddiası kalmamış beşiktaş'ın tribünlerine. öz abim beşiktaşlı ve numaralı diye tabir edilen 3. kategoriden kombinesi var. beşiktaş maçına ekşi sözlükten bedava devir edeceğini söyledi de bir tane mesaj gelmedi.

    arkadaşlarımızı kışın ortasında, türkiye kupası maçlarında, iddiası kalmamışken oynanan hafta içi maçlarında da bilet aranıyor duyurularında görmek isterim. oradan atıp tutarak taraftarlık dersi vermek kolay.

    not: mesaj göndermeyin. kardeşim ve ben maça gidiyoruz. biletlerimiz ne gişe fiyatı ne de karaborsadan satılık değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın