• 366
    18/19 sezonunda hakemlerin aleyhimize çatır çatır çalıştığı, puan/puanlarımızın çalındığı maçlardan sonra bile hakem eleştirisinden çok futbol takımımızı, oyuncularımızı ve bunun baş sorumlusu fatih hocamızı eleştirdim. hatta bu maçların hepsi hala nazarımda fatih hocaya yazar.

    ben sahada iyi oyun istiyorum, mücadele istiyorum, hırs görmek istiyorum. kazanmak güzel ama bir sezonu top oynamadan kapatmayı ben kabul etmiyorum. entry’lerime bakarsanız da bunu zaten görürsünüz.

    geleyim işin itiraf kısmına. bize yapılınca kıs kıs gülenler, ağlama diyenler, oyna devam diyenler bugün toplu halde ağlama şenlikleri yapıyor. vallahi zevkten dört köşe oluyorum. umarım sezonun kalan iki maçında da bu ağlayanlar hakem kıyımlarıyla puan kaybı yaşamaya devam ederler. bizim lehimize yapılacak her hatayı da kabul ediyorum bu kalan iki maçta. daha çok ağlasınlar. herkes hak ettiğini yaşar. tff ve mhk’yı istifaya davet edemedikleri gün ağlama şanslarını kaybetlerine rağmen yüzsüzce, utanmadan ağlıyorlar. oysaki fikret orman ve ali koç çıkıp ne demişti; ‘biz hakem konuşmak istemiyoruz. hakemlerde insan, iyi niyetliler, hata yapabilirler.’ umarım kalan iki haftada bol bol hatalara devam ederler maçlarınızda bu iyi niyetli hakemlerimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın