• 28
    12 mayıs 2019 toronto raptors philadelphia 76ers maçının en büyük hayal kırıklığıdır. 7.maçta 14 top kullanarak ne iyi oyuncu olabilirsiniz ne de büyük. bir adım öne çıkamıyorsanız kariyeriniz bittiğinde hakkınızda söylenecek en iyi şey "iyi bir rol oyuncusu"ndan öteye geçmez, geçmemeli de.

    kawhi 39'da 16 ile oynayıp 41 sayı attı. adam tam 39 top kullandı. benzerlerini kobe ve lebron da defalarca yaptılar. en kritik maçlarda 25'in altında top kullanmamaya dikkat ettiler hep. misal 2013-2014 finalleri sas-miami 7.maçında lebron 33 top kullandı. aynı maçta kawhi etrafında tim duncam, tony parker, ginobili gibi adamlar varken bile 21 top kullandı. süper star olmak bunu gerektirir çünkü. başka bir oyuncunun 10'da 3 ile oynamasındansa senin o 10 topu daha kullanıp 4 isabet bulman bile daha önemlidir. her şeyden öte oyunun hep içinde kalırsın. o topu bırakmayacaksın başkasına.

    ilk çeyrek 1/4 saha içi isabeti,
    ikinci çeyrek 0/2 saha içi isabeti,
    üçüncü çeyrek 1/3 saha içi isabeti
    dördüncü çeyrek 3/5 saha içi isabeti

    bir çeyrekte 2 şut, 3 şut denemesi nedir arkadaş ya. böyle star mı olur. 4. çeyrek performansını ki öyle über bir performans da değil, tüm maça yaysa 76ers rahatça maçı kazanabilirdi. jimmy butler savunması ve hücumu vasat üstü/vasat olan bir oyuncudan öte değildir artık. 7.maçta 1 adım öne çıkamıyorsan, daha da ötesi yapman gereken de buysa ve yapamıyorsan, vasatsındır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın