• 33978
    bizim de planlarımız var. bugünlük var, haftaya var, stratejiler var. haftaya ne olursa olsun bir final oynanacaktı ama kazanarak oynamak bir final oynamak başka bir şey. bizim rakibe göre planladığımız birtakım stratejilerimiz oluyor.bu haftalar kolay değil. böyle bir kültüre sahip değiliz ama bazen koruma duygusuyla onu koruyabilmek de önemli. vazgeçmeden, ısrarlı bir şekilde, ligin son dönemlerinin en başarılı takımıyız. 33. haftada bir final maçına çıkacağız.

    geçen seneki galatasaray maçında da bir söz kullanmıştım, 'kazanmak için her yol mübah değildir' diye. o lafı da şimdiden söyleyeyim. sahanın içinde kalmaya devam edeceğiz. sahanın dışıyla ilgili de çalışma yapmak gerekiyor. kulübedir, koridordur.bunları da şimdiden, hem yönetecek trio için, hem atanacaklar için şimdiden söylüyorum. yine de iyi bir oyunun olduğu, hak edenin kazandığı bir müsabaka olsun. biz kazanmak için gideceğiz.

    bugün geriden gelip bu maçı kazanmak önemliydi. bu daha da öz güven, bir final oynayacağız. çok başarılıyız. şampiyon da olsak iki gün konuşulacak, olamasak da. önemli olan sahanın içinde neyi geliştiriyorsun ve ne yapıyorsun.bugün şampiyonluklar iki gün konuşuluyor. kaybettiklerin de. 3. gün başka bir hayat, başka bir sezon başlıyor. maç kaybediyorsun, koridorda yürürken önümüzdeki haftayı düşünmeye başlıyorsun.

    mr.philosopher abdullah avcı
    ağlamaya başlamış yine ufaktan :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın