• 12
    galatasaray şampiyon olmadı, şampiyonluk adayıdır. fakat yaratılan algılarla birlikte, galatasaray hileli bir şampiyonluk aldı, ve can hıraş taraftarı bu şampiyonluğu savunur hale gelmiş gibi gözüküyor. ne şampiyonluk alındı, ne de hileli bir şampiyonluk var ortada.

    suyun öteki tarafındaki şikeciler gibi, 2-2 sendromu yaşatmalarından çok korkuyorum milyonlarca taraftara.

    önümüzdeki hafta başakşehir lehine hakem hataları olmayacağının garantisini kim verebilir? rakip lehine tek bir penaltı, tek kırmızı kart, bizi şampiyonluktan edecekken, bu kadar net nasıl konuşulabilir anlayamıyorum.

    elbette finalleri iyi oynayan bir takımız. fakat karşımızda adil şartlar yok. herhangi bir futbol kulübü ile değil, bir zihniyetle, sistemle futbol müsabakasına çıkıyoruz. aylardır başakşehir'in kayrılmasını nasıl izah ederiz? bugüne kadar kayırdılar, şimdi mi vazgeçtiler?

    insanın kafasında soru işaretleri oluşuyor renktaşlarım. ben korkuyorum. şampiyonluktan değil, büyük bir tezgahın içine milyonları sürüklemelerinden korkuyorum.

    iktidar aynı iktidar, hakemler aynı hakemler, şikeciler hala aynı cephedeler, değişen bir şey yok. galatasaray şampiyon olursa, gerçekten güçlerinin yetmediğini düşüneceğim. 30 hafta doğranan bir galatasaraya güçleri yetiyordu, son 4 hafta mı, adalet ve eşitlik duyguları ağır bastı da şartlar bu duruma geldi?

    açıkca söylüyorum, ben çok korkuyorum. bu işler hayra alamet değil. şikeciler ve şürekası topyekün bir tezgah peşindeler.
    şampiyonluğun peşinde belki ciddi bir adli veya mali operasyon planlıyorlar. aynı lekeyi bizde bırakmak için bir tezgah olması da olası.

    akıllı olmak gerekiyor. sakin kalmak gerekiyor. ben bu işin sadece bir futbol müsabakası üzerinden değerlendirilmemesini öneriyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın