• 11
    bütün sezon göstere göstere puanları çalınan galatasaray olunca taraftar ciddi şekilde gerildi.
    malum istanbul'u da kaybetti hükümet. sonra demokrasi tarihimizin yüz karası bir hırsızlıkla seçimlerin tekrarı kararı alındı. bu karar muhtemelen daha istanbul'un kaybedildiği belli olduğunda alınmıştı.

    ha diyeceksin ki bundan sonrası için git bir doktora görün...

    zira sırf başakşehir hükümete 30-40 bin oy kaybettirmiştir. bu oy kayıplarının da çoğu galatasaray taraftarından gelmiştir.
    31 mart tarihinden beri başakşehir'in sıçışlarda olması ise hiç doğal değil. normal şartlarda doğal olsa bile hakemler buna izin vermezdi. tahminim bu hafta da puan kaybı yaşar bunlar. neticede haftaya galatasaray'ı yenerlerse öyle yada böyle lider oluyorlar. buna mukabil son haftalarda galatasaray lehine hakem hataları yapılıyor algısı oluşturmak için tüm türkiye seferber oldu. allahı var hakemler de sezon boyunca yapmadıkları şekilde beşiktaş, fenerbahçe ve başakşehir'le eşit yönetti maçlarımızı. zurnanın zırt dediği yerdeyiz. bana göre amaç 18/19 sezonunun 33. haftasında başakşehir'i sami yen'de kazandırmak. kazandıracaklar ve şampiyonluğu siz kaybettiniz biz çalmadık resmi oluşturacaklar.

    galatasaray taraftarı ayık olsun. bu adamların yapmayacağı dalavere yok. bu senaryo kimsenin aklından çıkmasın. çünkü dünyada ahlaksızlığın kalbinin attığı ülke konumundayız. istanbul'da yaşayan kimse oyunu atarken bu sene, geçen sene, önceki senelerde yaşananları unutmasın. aklanan şikeler, çalınan puanlar, fesat karıştırılan ihaleler, sermaye arttırımında alınan şaibeli kararlar. intikam günü geliyor. aklınızda olsun. hukuk, adalet herkese lazım. hukuğu adaleti getirmek için bu fırsatı kaçırmamalı türkiye. her şey istanbul halkının elinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın