• 33973
    --- alıntı ---

    duyulmuyor sesiniz...

    bu akşam rize’de yaktığımız şampiyonluk ateşinin dumanlarının kadıköy semalarından görülmesi, galatasarayımızın şampiyonluk sayılarında farkı açmasından korkanların tutuşmasından mı, yoksa küme düşme tehlikesinden kurtulma kutlamalarından mı olduğunu merak ediyoruz. ama keyifle izliyoruz.

    ‪hayatta tek başarisi koç grubunun bir mensubu olarak doğmak olan; tıpkı demirören gibi holdinge zarar vermesin diye eline oyuncak (!) olarak fb verilen bir şahsın tutarsız hezeyanları ve ağlamaları gündemi gereksiz meşgul etmektedir.‬

    bugün salladığı hakemlerin sayesinde, galatasaray'dan aldığı 2 puan ile ligde kalmayı garantileyen küçük aziz, başarısızlığını örtmek için tıpkı taklit etmeye çalıştığı eski başkanı gibi galatasaray düşmanlığını kullanıyor.

    hemen ardından da yancısı 2019 model çakma mahmut uslu semih özsoy’da benzer hezeyanları dile getirerek 112 yıllık kulübü düşürdükleri durum ve acziyet konuşulmasın diye galatasarayımızın hakli ve onurlu şampiyonluk yürüyüşüne çamur atmaya çalışıyor!

    trabzonspor’un başındayken başkan muharrem usta’nın “hocam bu maçı almalıyız, iki şehri birbirine düşman etmeyelim” ısrarına rağmen, muharrem usta’nın telefonuna sen maçi satarak cevap verdiğin gece türk futbolu adına en karanlık gecelerden biriydi ersun yanal!

    siz medya, para ve lobi gücünüzle galatasaray'a leke sürmeye ve durdurmaya çalıştıkça; içine düştüğünüz bataklığın sizi daha da dibe çekişini zevkle seyrediyoruz.

    #ultraslan

    --- alıntı ---

    ultraslan
App Store'dan indirin Google Play'den alın