• 472
    içerisinde çok fazla kırılma noktası barındıran bir maç oynadık. aklımda kalanları şöyle derledim.

    1- fatih terim'in maç öncesi kazanmasak da her şey bitmez mesajı içeren konuşması- kazanmaya geldik, kazancağız olmalıydı.
    2- feghouli'nin golü- büyük oyuncuya yakışan büyük gol. erken öne geçmemiz önemliydi.
    3- digane' nin karşı karşıya kaçırdığı pozisyon- maçı orada bitecek, belki tüm olaylar olmayacaktı.rahat bir maç çıkaracaktık.
    4- diagne' nin penaltıyı kaçırması- maçı orada bitecek, belki tüm olaylar olmayacaktı.rahat bir maç çıkaracaktık.
    5- donk'un pozisyonu. ayaklarını yanılmıyorsa azubukiye indirdi. kırmızı verse verebilirdi.
    6- yediğimiz gol- mariano muriç'e gereksiz kayması, muriç gibi ağır oyuncunu tüm savunmayı ekarte edebilmesi, düşündürücü
    7- emre akbaba'nın sakatlığı- inanılmaz talihsizlik ve samudio'ya kırmızı çıkması- bu pozisyonu izleyemedik, ben göremedim ya da. maçın tüm psikolojisi değişti bir anda. bu pozisyona bakmak lazım.
    8- 10 kişi rize'den yediğimiz gol- akıl alır gibi değil. 2 kişilik bir ver-kaçla tüm savunmayı çökertti rize. mariano dönen topu neden uzaklaştıramadı bilmiyorum.
    9- henry'nin penaltı pozisyonu. ilk gördüğümde penaltı yok demiştim ancak önden tekrarında awaziem'in ayağı temas ediyor. farklı açılarını iyi izlemek lazım. temasın büyüğü küçüğü olmaz bu tür durumda.
    10- diagne'nin galibiyeti getiren golü, feghouli müthiş bir orta yaptı, maçın hikayesini önemli ölçüde etkileyen diagne son noktayı koydu.

    edit: 11- ilk penaltı pozisyonumuzda topun oyunda olmadığı iddiaları var. bunu görmedim, bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın