• 21543
    sene sonu kullanmadığımız oyuncuların bazılarının sözleşmesi bitiyor mygdat, eren, selçuk gibi. bu tip kendiliğinden gelişen temizliği çok seviyorum. fm'de olsa lig biter bitmez haziran 1 gibi sözleşmesi bitecek olan oyuncuları a2 takımına gönderiyor, kadroya bakıyorum ve eksikleri ona göre belirliyorum. bu durum değişik bir huzur veriyor. ndiaye ve onyekuruyu da a2 ye gondermistim bile.

    bana göre transfer politikamız şu şekilde olmalı. orta sahada belhanda fernando forvette diagne , maicon, mariano satılıp şöyle 25 milyonluk bir gelir elde edilirse iyi çok iyi. bunun 10 milyonuna aynı luyindama ve marcao örneğindeki gibi iki ucuza oynayan oyuncu almalıyız. sol kanat için babele bonservis vermiyoruz. elde kalan 15 milyon euroyu gerçekten değer bir forvete bayilmamiz lazım.

    mantığım şu: top class bir tane oyuncun olması lazım. örnek drogba. geri kalan oyuncular potansiyeli yüksek oyuncular olmalı ki ilerde maddi açıdan sıkıntın doğarsa satabilip para kazan. jose rodriguez, garry, carole bile satıldı. marcaolar havada kapılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın