• 31
    denver-portland serisinin de 3-3'e geldiği playofflar. son maç her ne kadar denver'ın sahasında oynanacak olsa da 6. maç sonuna doğru çıkan kavgada will barton ile seth curry birbirine girdi. ağır çekimde izlendiğinde barton parmaklarını curry'nin gözüne doğru sokmaya çalışıyor ve sonrasında saha karışıyor. o esnada maçtan herhangi bir ihraç olmadı ama iki oyuncunun, özellikle de aksiyonu başlatan barton'ın ceza alacağı konuşuluyor. öyle bir durumda denver'ın beli bükülür adeta çünkü her maç 30+ dakika süre alan 6. oyuncusu. curry'nin cezasının etkisi ise çok daha az olur. ceza durumu olursa portland serinin 7. maçını deplasmanda oynayacak olsa da alır diyorum.

    gsw-houston serisinin 5. maçında houston öyle bir fırsat kaçırdı ki belki de bu sefer kesin finale çıkacakları bir yılı kaçırmış olabilirler. dünkü maçı 2. yarısından itibaren canlı izledim. o kadar farkı eritmişsin ve momentum tamamen senin arkanda, üstüne bir de kevin durant sakatlanıp geri dönemiyor. klay thompson maç boyu çok tutuk, draymond green de faul problemi yüzünden doğru dürüst savunma bile yapamıyor ve sonlara doğru da 6 faulle oyun dışı kalmışken, bir de üstüne inanılmaz bir şekilde houston'ı an an üst seviye savunma yaptığı bir maç olmuşken fırsatı değerlendiremedi ya houston'lı oyuncular kafalarını nereye vuracaklarını kendileri seçsinler. houston'ı sevmem ama gsw'yi hiç hiç sevmem dolayısıyla hangi takımın yükseleceği pek de umrumda değil ama houston seriyi 7. maça taşısa da gsw kendi sahasında, ki hakemlere de sirayet eden iyi bir seyirci etkisi var, houston'ı geçecektir.

    doğuda ise milwaukee'nin rakibi birbirinden istikrarsız, al birini vur ötekine olan iki takımdan birisi 7. maçın sonunda belli olacak. hangisi çıkarsa çıksın adamım malcolm brogdonlı bucks üzerlerinden silindir gibi geçeceği için sıkıntı olmayacak. ama kawhi leonard'ın muazzam playoff oyununu göz önünde bulundurduğumuzda spurs'e çok sağlam bir kapak gönderme adına doğu finaline çıkması tercihimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın