• 68
    sezonun düğümünün çözüleceği maçtır. bu maçı kazanmamız demek şampiyonluğu yarılamak demektir. ne kesinleştirir ne de kupayı bize verir. sadece ve sadece kupaya giden yol yarıya iner. daha fazlası değil.

    hiç kimse unutmasın henüz şampiyon değiliz. önümüzde zorlu bir 180 dakika var. bu maç bu 180 dakikanın ilk yarısı. bu ilk yarıyı önde kapatarak kupanın bir kulbundan tutacağız inşallah.

    takım ve taraftar böylesine bütünleşmiş iken bizi durdurmanın imkanı yok. yeter ki ciddiyetten ve konsantrasyondan bir an olsun vazgeçmeyelim.

    rizespor bu ligin iyi takımlarından. zorlu bir deplasman olduğu kesin. ancak bu bize geri adım attırmamalı. tam tersine daha çok hırslandırmalı.

    maç boyu 1 dakika olsun pes etmeden mücadele edersek bizi bu ligde yenebilecek bir takım yok. sadece mücadeleyi bir an olsun bırakmamamız gerekiyor.

    22. şampiyonluğa sadece 180 dakika kaldı. bir ömürde 180 dakika hiç bir şey iken şampiyonluk yolunda çok şeyi ifade ediyor. bu 180 dakikanın ilk yarısını kayıpsız geçeceğiz ve şampiyonluk haftasına gireceğiz.

    korkmadan, yılmadan, pes etmeden oynayacağız bu maçı ve kazanacağız.

    inandık biz sizlere

    #kon2antra2yon
App Store'dan indirin Google Play'den alın