• 21525
    bu takımın bu senede* de 70 puanı göreceğini ve dolayısıyla şampiyon olacağını düşünüyorum, bunu istatistiklere önem veren biri olarak 2 senedir 70 puanı gören ve şampiyon olan, hatta muhtemelen bu sene* çifte kupalı şampiyon olacak olan bir takıma bunu söylemek tuhaf gelmiyor da değil ama sezonu * şampiyon tamamlar tamamlamaz derhal kadro revizyonuna gitmelidir.

    2017 yazında alınan fernando francisco reges, mariano ferreira filho, younes belhanda ve hatta sofiane feghouli gibi (u: bu listeye aslında ndiaye de dahil ama zaten kiralık olduğundan onu dahil etmiyorum.) oyuncularla uzun vadeyi geçtim, gelecek sezonda dahi bir geleceği yok bu takımın. o kadar para harcadık, boşa gitmesin, 2015-2016'daki fb gibi olmayalım diye camia olarak taraftarlar olarak zorladık zorladık, ittire ittire bu takımı bir kez şampiyon yaptık. bir kez daha yapmamız da an meselesi inanılmaz bir şekilde ama bu kadar. bu yukarıdaki oyuncuların oluşturduğu bir kadro iskeletinin üçüncü bir senesi yok. bunlar kaldığı takdirde bizim gelecek sezonki maksimum yerimiz 60 küsür puanla 3. lük. ötesi değil. herkes deplasman fobisi falan diyor, işte öyle bir fobi varsa sorumluları yukardakilerin istikrarsız hatta bazen vurdumduymaz performansları.

    bu takımın ek olarak mbaye diagne yerine de bir net golcü alması lazım. aldığımız fiyata yakın teklif gelirse onu da okutmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın