• 130
    bir mimar olarak fikir beyan etmek istedim. mimarlıkta minimalist yaklaşımlar detaydan ve gösterişten uzak yapılar çağımızda daha revaçtadır. moda da olduğu gibi akımlar etkisini göstermektedir. bu akımın mottosu "less is more" dur. yani "az aslında daha çoktur" gibi bi çebiri yapabiliriz.
    stadımızın cephesi beni çok çok kötü olmasa da takımımız ve tarihimizle bir bağı olmaması rahatsız edicidir. çoğu mimar gösterişten uzak ve karakteristik hatlarıyla öne çıkan yapılar tasarlamak isterler. bu şey gibidir makyaj güzelini mi seçersin yoksa doğal güzelliği olan birini mi?
    mimarın tasarımının genel çevrede beğenilir olması da yapılarda çok önemlidir. taraftar olarak deyim yerindeyse mabet olarak gördüğümüz bu yapının sanırım biraz daha güç gösterisi imgesi olması, takımın ve camianın ruhunu yansıtması gerekliliklerinden ötürü olsa gerek daha şaşalı ve ışıltılı bi cepheye sahip olması gerektiğinin istendiğini görüyorum.
    tasarımı beğensem de renkler ve karakteristik imgelerle birlikte, görenlerin evet bu galatasaray'ın stadı dedirtecek bi cephesi olması beni daha mutlu ederdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın