• 88
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/WJl.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    maçı alacaksak geçen sezon kazandığımız maç *gibi bir maç başlangıcı ile başlayıp golü de ilk yarıdan bulmalıyız.

    28 nisan 2019 beşiktaş ankaragücü maçının ilk yarısını izleyenler beşiktaş'a yapılan baskının nasıl sonuç verdiğini gayet iyi görmüştür. adamlar kendi evlerinde yarı sahalarını geçemeden oynadılar bir devre boyunca.

    şimdi biz kendi evimizde 50 bin kişi önünde bu maçta beşiktaş'ı boğmalı, sahasından çıkarmamalı ve hapsetmeliyiz. taraftarımızla birlikte üzerine çökmeli, sürekli taraftarı da maça ortak edip mirin gibi, karius gibi bu atmosferlere alışkın olmayan, caner gibi agresif ve oyundan kopabilen isimleri bozmalıyız.

    özellikle sağ kanadımıza çözüm bulamazlarsa feghouli-belhanda-mariano üçgenleriyle caner'i ve mirin'i rencide edebilir, hatta çift sarı karttan attırabilir ve oradan tehlikeli ataklar bulabiliriz.

    o iki oyuncu da bence penaltı yaptırmaya da müsaitler. ceza sahası içinde bir ters çalımla hamlesini boşa çıkartabilecek ve faul yapabilecek dengesizlikte isimler.

    bizim solumuz, beşiktaş'ın sağı ise nispeten daha dengeli. önceki yıllarda bruma ve rodrigues'e karşı çok zorlanan g.gönül onyekuru'ya karşı da zorlanacaktır.

    yani kafamda maçı oynuyorum, ilk düdükle birlikte rakibinin üzerine kabus gibi çöken bir galatasaray geliyor gözümün önüne.

    defans orta saha bağlantılarını kesen ve sürekli uzun oynamaya mecbur eden bir galatasaray.

    burak yılmaz'ın top indiremediği, tutamadığı ve sürekli baskıya devam ettiğimiz bir maç.

    burada luyindama ve marcao(donk), burak'a karşı fiziksel olarak üstünlük sağlayacaktır. arkaya da top kaçırmazsak burak en etkisiz maçını oynayabilir.

    duran toplarda beşiktaş çok gol buluyor, biz ise henüz ligde kafayla gol yemedik. bu istatistik devam ettiği sürece gol yemeyeceğimizi düşünüyorum.

    eğer olur da biz duran toptan oyunun kilidini açarsak da ayrıca mutlu olacağım.

    inşallah her şey güzel olur ve 3 puanımızı alır, şampiyonluk ateşini yakarız.

    mayıslar bizimdir!

    (bkz: hedef 22)

    (bkz: kon2antra2yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın