resim
Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan
Takım:Al-Rayyan
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Mısır
  • 839
    bir oyuncunun değeri oyuncuyu alan ve oyuncuyu satan takımların ortaklaşa karar verdiği rakamdır.

    mesela (daha rahat anlaşılabilmesi için uçuk bir örnek üzerinden gideceğim) messi'nin değeri çemişgezek belediyespor'a transfer oluyorsa ayrı, psg'ye transfer oluyorsa ayrı olur. biz trezeguet trenini maalesef kaçırdık. biz onun yerine cagne trenine binmeye karar verdik. biletimizi 9 ay transfer yapamayan yönetimimiz de son saniyede almaya karar verdiği için tren bileti fiyatı yerine yerine uzay mekiği fiyatı vermek zorunda kaldık.

    (bkz: #2660483) entrysinde de dile getirdiğim gibi trezeguet bu yaz çok ciddi parlama şansı bulacak. 2019 yılında dünya kupası, ve avrupa şampiyonası olmadığından conbemol ve nations cup izleyeceğiz. nations cup'ta muhtemelen mısır finale kadar yürürken tüm dünya salah etkisi nedeniyle trezeguet'i de izleyecek.

    biz tarihsel ve kültürel olarak avrupa'nın en zengin takımları arasındayız ancak maddi olarak kabul etmeliyiz ki fakiriz (hiç öyle maddi sıkıntılar çekiyoruz diye laf salatasına gerek yok. fakiriz işte) eğer tıpkı 2018 - 2019 sezonu ara transfer döneminde olduğu gibi bir rezillikle karşılaşırsak kasımpaşa'dan çok fahiş rakamlar görmemiz işten bile değil. üzücü olan hala sözlükte "inanıyorum, hislerim trezeguet seneye galatasaray'da oynayacak diyor" ve benzeri ifadelerle karşılaşıyor olmak.

    bizim çok çok iyi verim alacağımıza emin olsak dahi on milyon euroları herhangi bir oyuncuya yatıracak maddi durumumuz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın