resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 13114
    bu adamın sorunu hiç bir zaman gol atamamak olmadı ki. hatta burada, sokakta galatasaray taraftarı gitsin diye nöbet tutarken de skora katkısı üst düzeydi. şampiyonluk yaşarken, şampiyonlar liginde oynarken, kupada, milli takımda hep yani...

    adı geçtiğinde de hemen herkes "gelirse 20 gol atar ama kalsın" diyordu çünkü bir şekilde gol atıyordu. sorunu o değildi. başkaydı.

    onun bizi deli eden tarafı "adamlığı", tam pres yaparken rakip savunma oyuncusuna (üstelik sırtı dönük rakibe) faul yapması, atakları hiç etmesi, kaval kemiğiyle top kontrolü yapmaya çalışması, ofsayta düşerek pozisyonu başlamadan bitirmesi, hocaları ile yaşadığı sorunlar ve şimdi bir çırpıda aklıma gelmeyen onca şeydi.

    ne oldu da şimdi badem gözlü oldu? işte bunu anlamadım. anlamıyorum. gol atması mı işleri değiştirdi, ee bunu yukarıda da dediğim gibi beklemiyor muyduk?

    ve son olarak; kendisi beşiktaş taraftarı ile arayı düzeltmiş, tekrar bir bağ kurmuştur. 5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçında umarım gol atamaz. ancak atması halinde sevinmeyeceğini düşünmek iyimserlikten de öte bir durum.

    ilgili maç belki de 2018-19 sezonunun şampiyonunu, burak yılmaz'ın da bundan sonraki beşiktaş kariyerini doğrudan etkileyecek bir maç olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın