• 408
    maçın 85. dakikası falandı top bizde savunma oyuncularındaydı. sağda solda boşta birçok oyuncumuz vardı hepsi duruyordu öylece. pası atacak olansa laylaylom. bana o an bizimkiler konyaya beraberliğe razı gitmiş izlenimi bıraktı.

    konyaspor gibi kapanan takımları açmanın 2 temel yolu var ya tikitaka yapacaksın ya da doğru orta yapacaksın. paslar çok ağırdı öyle ki artık topu kim nereye atacak çok belliydi. oyunu açma da yoktu. herkes dibindeki adama top attı. fernando 1-2 kez uzun topla onyekuru'ya top atıp tehlike yarattı onun dışında skora razı oynadık sanki. belhanda ise kör mü yoksa bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama bugün 2 kez onyekuru boşken tek top atmadı. topu ona doğru 10 saniye sürdü onyekuruyu kapattılar. belhanda gibi ayağı olan adam nasıl atamaz oraya? göremiyor galiba kör!

    tamam takımımız zor gol yer izlenimi veriyor o açıdan iyi sayılırız ama gol atmakta kapanan takımlara karşı sıkıntımız var. beraberliğe oynayan rakibe karşı deplasmanda oynarken 3 puan zor. yahu anadolu takımı maçlarını da izliyorum. alt liglerden de arada izliyorum abartmıyorum çok çok daha iyi orta yapabiliyorlar.

    fatih hoca şu 1 hafta duran top çalıştırsın sadece! duran topta orta atan hiçbir oyuncumuz bilerek atmadı topu, rastgele gönderdi. ne ceza alanı içindekiler ne yapacağını biliyor ne de orta atan. bir de balon orta atmaya bayılıyoruz. kaleci rahaaat rahat çıkıp el avantajını kullanıp topu alıyor.

    puan olarak şansımız devam etse de, evimizde kazansak da 2 deplasman maçımızı kazanacağımız konusunda şüphelerim var artık maalesef. fatih hoca da çok formsuz maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın