resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1649
    şeytanın avukatlığını yapma niyetim yok, kendisini pek sevmem ve çok iyi bir hoca olduğunu da düşünmüyorum lakin kulüp düzeyinde pek çok meslektaşından daha başarılı ve daha bilgili.

    bizim aleyhimizde kimyaları bozuldu gibi bir cümlesi olmamasına rağmen, bunu yalanlamasına rağmen bunu söylemiş gibi kendisine saldırmak ergenliktir. ilkokul seviyesindeki adamların işi bunlar. sosyal medyada bunun goygoyu yapılıyor, hadi onları da geçtim, gazetecinin teki fanatik duygularla kendisiyle alay etmeye kalkıyor. kusura bakmayın ama benzer bir hareketi biri fatih terim'e yapsa haklı olarak adam linç edilirdi. fanatizm ve holiganlık milletin gözünü kör ediyor maalesef.

    bence her şeye rağmen kendisi bu provokatif soruya usulünce cevap vermiş. bizim seviyemiz abdullah avcı'yla, başakşehir'le uğraşmak olmamalı. taraftar bazında seviye yerlerde. geçen hafta rize ve okan maçı satacak denildi, çıkan sonuçla utanmadılar. bu hafta göztepe maçında hakemler ittirecek denildi, gayet de güzel maç yönetti hakem. korkuyorum bu göt kalkıklığı sebebiyle beşiktaş maçında başımıza bir şey gelebilir.* allah aşkına saçmalamayın şu son 5 haftada. allah'a inanmıyorsanız karma aşkına susun :(

    https://twitter.com/.../1121887808959012864
App Store'dan indirin Google Play'den alın