resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14468
    evet saçma sapan bir kupa maçından sonra, unutkan insanlar ve ne iş yaptığı belli olmayan 2-3 muhababir kendisini övdüyse mission completed.

    selçuk yeniçerilik yapmadı bakın hala yapmıyor diyen arkadaşlar, selçuk yeniçerilik yaptı. şimdi ise yapmıyor. çünkü artık baston tutmadan oynayamıyor ve yeniçeri olabilecek tek bir arkadaşı bile yok kulüpte. yasin, burak gibi. artı dediğim gibi performansı da olmadığı için akıllı olarak sessiz, sakin moda girdi. saha içinde yaptığı casperlığı saha dışına da yansıtıyor ki sezon sonu 1 - 1.5 milyon euro kapsın. tabi bizim taraftar bunlar yer mi, evet yer.

    bu arada tüm iyi niyetiyle 1 milyona oynayacaksa oynasın diyen arkadaşlar da yok değil. hayır arkadaşım oynamasın. zaten takımda durmamalı orası ayrı konu, 1 milyon euro çok yüksek bu ayrı konu. 2014 yılında kur 3 liraydı. şimdi 7 lira. yani sen selçuk'a prime zamanında verdiğin tl parasını, şu performans sonrası yine vermeye okay diyorsun. demeyin kardeşim demeyin, yapmayın. iyi niyetle söyleniyor biliyorum ama kötülük bu. semih gitti, yasin gitti, burak gitti ne zararı oldu? ya da muğdat geldi, semih geldi, ömer geldi ne yararı oldu?

    şu 3 kuruş vermememiz gereken topçuları lütfen övmeyin, korumayın. yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın