• 21
    doğu'daki yarı final eşleşmeleri şu şekilde:

    bucks(1)-celtics(4)
    raptors(2)-76ers(3)

    bucks ve celtics rakipleri pistons ve pacers'ı süpürerek geldi. toronto ve philly ise 5 maçta rakiplerini elediler.

    batı'da ise şimdiye kadar sadece rakibi thunder'ı 5 maçta eleyen portland yarı finale ismini yazdırmış durumda. henüz belli olmasa da ordaki muhtemel eşleşmeler de aşağıdaki gibi olacaktır:

    warriors(1)-rockets(4)
    nuggets(2)-blazers(3)

    warriors ve rockets serilerinin 5. maçlarına çıkacaklar ve muhtemelen ikisi de rakiplerini 4-1'le geçip birbirlerine rakip olacak. en muamma olan ise denver-san antonio eşleşmesi. seri şu an 3-2 denver lehine ve 6.maç texas'ta oynanacak. pop muhtemel son playoffunda bi geri dönüşe imza atar mı bilinmez. zor mu? evet ama kesinlikle imkansız değil.

    erken final tabi ki warriors-rockets arasında olacak. geçtiğimiz sene chris paul sakatlanıp harden da o'nun yokluğunda tuğla atınca rockets seriyi rakibine vermişti. intikam istiyorlar.

    alev alev yanan lillard takımını rakibi fark etmeksizin konferans finaline çıkartacaktır. diğer taraftan gelen rakibi ise kanımca %60-70 ihtimalle warriors olacak. rockets da gelse konferans finali muhtemelen portland için yolun sonu olur ve rakibi nba finali'ne çıkar.

    doğu'da bucks'ın celtics'e 2 maçtan fazl vermeyeceğini düşünüyorum. griffin'siz bir pistons'ı süpürmeleri şaşırtıcı değil ancak bu seride bile giannis yaklaşık 30-35 dakika arası süre aldı. 40 dakikalara çıktığında boston'ın hiç şansı yok. raptors-sixers ise çok zor eşleşme ancak kawhi faktörünün belirleyici olacağını ve doğu finali'nin raptors-bucks arasında olacağını, bucks'ın da finale çıkacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın