• 12643
    bazı futbol insanlarına atılan iftiraların cezasız bırakılmaması gereken platform.

    birçok entry'de yazdım, birçok yazarla tartıştım, 18-19 ocak transfer döneminde mustafa cengiz ve abdurrahim albayrak'a 1 ay boyunca atılan "reisin takımı şampiyon olsun diye transfer yapmıyorlar, mustafa cengiz kendi işlerini belediyelerde hallediyor karşılığında başakşehir'in yolundan çekilecekler, abdurrahim albayrak ihale karşılığında reisi üzmeyecek" vs iftiraları, her maçtan önce fb, bjk, başakşehir'in rakipleri kimse teknik direktörlerine atılan iftiralar yeter artık dedirtti. "liseciler rantı kesilince yönetimi düşürmeye çalışıyor" diye ortalığın karıştığı yer burası, ama yönetimin -sadece ama sadece- beceriksizlikten dolayı transferleri geciktirmesinin başkanın iktidar yalayıcısı olmasına bağlandığı yer de burası.

    sözlükteki genel ortamı seviyorum, insanlar gerek kendi düşünceleri gerek yorumculardan, sosyal medyadan derledikleri ile seviyeli bir şekilde paylaşım yapıyor.

    ama bazı iftiracıların son kurbanı da okan buruk oldu. neymiş emre b. ile buluşmuş kesin maçı satacakmış (bkz: 21 nisan 2019 başakşehir çaykur rizespor maçı)
    çamur at izi kalsın. ne oldu şimdi? adamın takımı bize şampiyonluk yolunu açtı. bu iftiracılar okan buruk'tan özür dileyecek mi?

    şimdi başakşehir'in kalan maçları üzerinden yapılan yorumlarda sivasspor'a bir yükselme görüyorum. hükümete yakınmış, maçı verirmiş. sivasspor değil miydi geçen yıl başakşehir'in son haftalarda yoluna taş koyup bizi sevinçten çıldırtan takım?

    her şey tertemiz değil kabul ediyorum. başakşehir ne kadar iyi oynasa da kollanıyor olduğu da ortada, kabul ediyorum. ama böyle komplo teorilerinizi, nefrete çevirmeyin rica ediyorum. ülkede herkes büyük resim uzmanı olmuş. sen böyle başakşehir'in karşısındaki teknik direktörün kravatı ters dönse "maça hiç hazırlanmamışlar" diye iftira atarsan, emre bol denen provokatör "galatasaray'ı mhk yukarıda tutuyor deyince laf edemezsin.

    sözlükte çoğu zaman "2003'te kendi sahamızdaki antalyaspor maçında" yazdığında, maçın tarihini vermediğin için satırlar dolusu entry'n siliniyor. bu kadar özenli bir sözlüğün bu iftiracıları teker teker uçurması gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın