• 21437
    uzun zamandır yazmıyordum. uzaktan uzağa takip ediyordum. hatta skorlar dışında maç da takip etmiyorum. maçlar nasıl gidiyor bilmiyorum. ama bugün bir şeyler karalamak istedim.

    şampiyonluğa yine dolu dizgin koşan takım. biz bu senaryoyu çok gördük. hepsinden çok yaşadık. yarışın içinde kaldığımızda şampiyon oluyoruz. şurada mayısımıza bir hafta kalmış. bu sene biraz inişli çıkışlı grafik gösterdik. ancak bu durumda artık adamı isyan ettiren hakem hataları (konuyla ilgili yazdığım: (bkz: #2508605) ) büyük rol oynadı. dünya kadar puan çaldılar. iç sahada 2-0'dan zorla 2-2'ye getirilen fenerbahçe maçı konsantrasyonumuzu çok bozmuştu. sonrasında yaşanan olaylar ve verilen cezalar ile birden 10 yıl öncesini hatırladık. ancak taraftar galeyana gelmedi. konsantrasyonu bozmamaya gayret ettik.

    mesela geçen sene ilk yarıda deplasmanlarda toplam 8 gol yediğimiz başakşehir ve beşiktaş'ı şampiyonluk virajında gol yemeden 2'şer golle evlerine postaladık. her zaman yaşadığımız nisan mayıs senaryosu yine gerçekleşti ve rakipleri içeride indirip (2008 fenerbahçe nonda'nın kafası mesela) önlerine geçtik. bizim tek sorunumuz bu sene defalarca çalınan puanlarımız yine çalınacak mı şüphesi. başakşehir'de iki haftadır bir konsantrasyon bozukluğu var aasafsdgkdfpokrtjıgdkngeğperotpğerk. yabancılar olayın farkında değil ama yerliler ve hunter bey neler olduğunun farkında. umarım bu konsantrasyon bozukluğu sezon sonuna kadar devam eder. biz ne halt edeceğiz diye kara kara düşünmekten gece uyuyamazlar. inşallah tarih haksız bir şampiyonluğu daha yazmaz. baktığımızda göztepe maçı başakşehir için kritik bir viraj. burada takılmazlarsa (bizim maçı saymıyorum) sanki takılmayacaklar gibi görünüyor. bundan sonrası tamamen başakşehir'in, biz ne bok yiyeceğiz diye düşüne düşüne filozof olmasından geçiyor. beşiktaş zaten hakettiği üçüncülüğe önce bizden sonra trabzon deplasmanından geçerek ulaşacak gibi görünüyor.

    yukarıda görüldüğü gibi biz zaten tüm maçlarımızı kazanırsak işi bitiriyoruz. her şey önce bize bağlı. her şampiyonlukta yaptığımızı yapacağız. önce ilahi adalete sığınacağız. sonra 5'te 5 yapacağız. başakşehir'in başında kara bulutlar beşiktaş'ın önünde zorlu deplasmanlar varken bizim önümüzde hakemler var. he bir de fenerbahçe diye bir şey vardı. onun içinde şu videonun ilk iki saniyesini izleyin yeter. (2.31 ve 2.33 arası)
    https://youtu.be/uZEDvdqid9Q?t=152
App Store'dan indirin Google Play'den alın