resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14442
    futbola veda eden eski oyuncumuz. biraz erken bıraktı. sanırım bu yüzden kimse ona söyleyemiyor ve o hala kendini futbolcu sanıyor. umut bulut, yasin, sabri... kim bunlar abi? ne işleri var galatasaray' da. top dönemlerinde iyilerdir belki eyvallah da taraftar tepkisi olmasa sabri ve yasin kesinlikle hala bizim formamızı giyiyor olurlardı. hatta arkalarından eklenenler bile oldu zaman zaman. sabri takım bulamıyor, yasin göztepe ile küme düşüyor.

    bugün manchester city tottenham maçı vardı. oturdum izledim. (bkz: 20 nisan 2019 manchester city tottenham maçı) yemin ediyorum o takımlarına biri bizim ligde olsa ve her maç 10 kişi oynasa yine sampiyon olur. boyle bir tempo yok, böyle bir arzu yok. yeteneği zaten konuşmuyoruz. ama işte o adamlar o yeteneklere rağmen, elbette sisteme duulydukları güvenin de etkisiyle, öyle bir mücadele ediyorlar ki inanamazsın. senin takımın olsa biri, heyecandan gözlerin dolar, abartmıyorum.

    selçuk bu takımlardan birinde olsa ve orta sahada bir top kapatırsa, geri dönüp pozisyon olana kadar top iki defa gider gelir rakip sahaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın