• 231
    3-1 kazandığımız maç.

    evet, ikinci yarı hiçbir şey oynamadık ama niye oynayalım ey sözlük! 3-1 öndeyiz, rakip 10 kişi. ilk yarıda 11 kişi olduklarında bile en tehlikeli pozisyonları topu bize bırakıp, bizim oynamamıza izin verip, bir şekilde yaptığımız hataları değerlendirerek kontra ile tehlike oluşturma üzerine kuruluydu. ikinci yarı da zaten 10 kişiler; yine tek amaçları bu olurdu. bizimkiler de avare avare zaman öldürdü, ne güzel işte. gayet normal bir maç. oynamak istemedik kısaca.

    nasıl oynadığımıza bakmak isteyen ilk yarının 11-11 kısmına bakabilir. gayet de iyiydik. aslında beklediğimden de iyiydik. younes belhanda'nın sol kanatta olduğu bölümden bahsediyorum. sürekli top bizdeydi, atak sürekliliğimiz vardı vs. %80 topla oynamayı falan gördük ki aslında tehlikeli olabilecek pozisyonlar * da bulduk. bu kısımda aksadığımız alan belhanda oldu. resmen rezalet oynadı o pozisyonda. 2 kaptırdığı top yüzünden 2 tehlikeli atak yedik, biri de gol oldu. baktık olmuyor belhanda tekrar eski yerine döndü ama belhanda'nın bugün oynama isteği olmadığı için orada da pek bir şey yapamadı. papatya falı gibi adam. rakip 10 kişi kaldıktan sonrası için açıkçası konuşulacak pek de bir şey yok. maç bitsin diye dakika saydık adeta.

    fernando francisco reges, papa alioune ndiaye *, mariano ferreira filho ve sofiane feghouli bugün iyilerdendi. emre akbaba'dan bu sezon bir şey beklemiyorum, o yüzden bir şey yazmayayım. mbaye diagne'den ise umudum yok benim, bize yakışan bir forvet değil. o yüzden onu da eleştirmeden kapatayım konuyu * yunus akgün'ün daha çok yolu var, çalışmayı bırakmaz umarım. geri kalanlar da ne iyi ne kötülerdi. rahat bir 3 puan oldu ki zaten rahat bir 3 puan bekliyordum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın