• 9
    --- alıntı ---
    her durumdan kendine vazife çıkaran şahıs hakkında

    ikinci başkanımızın, var kayıtlarının kamuoyuna açıklanması gerektiğine dair sözleri üzerine, bir futbol kulübü başkanı talihsiz beyanatlarda bulunmuştur. hiçbir kulüp ve kişi hedef alınmamasına karşın bu açıklamaları üzerine alan bu zat, federasyon adına konuşma yetkisini nereden bulmuştur ve hangi sıfatla var kayıtlarının açıklanamayacağını söylemiştir, merak etmekteyiz. her durumdan kendine vazife çıkaran, kendisini türk futbolunun tepe yöneticisi gibi gören, bugüne kadar takındığı tavırlar ve kullandığı ifadelerle türk futbolu ailesini, yayıncı kuruluşu bile yönlendirmeye çalışan bu kişinin sözlerini şiddetle kınıyoruz.

    galatasaray spor kulübü

    --- alıntı ---

    https://www.galatasaray.org/...sahis-hakkinda/43958

    18 nisan 2019'da yapılan üstteki açıklama mustafa cengiz yönetimi'nin göreve başladığı günden beri yaptığı en yerinde ve en cesur açıklama.

    göksel gümüşdağ'ın son günlerdeki gerginliği ve tff'nin sözcüsü gibi sürekli çıkıp var hakkında yorumlar yapması, net şekilde pis işlerin döndüğünün kanıtı zaten.

    göksel bey'e ve ibfk'ye karşı uzun süredir çekingen bir halimiz vardı(sebebi malum) o halimizden kurtulmuşuz.

    oy farkı 10 binlerde kalmışken, istanbul'un yerel seçimlerde kaybedilmesinin en önemli sebebi oldu belki de bu ucube kulüp ve kendisine duyulan antipati.

    bu da sayın cumhurbaşkanımızın her ne kadar "benim kurduğum kulüp" dese de hiç hoşuna gitmemiştir, bundan eminim.

    kendisi dün memur sen hizmet binası açılışındaki konuşmasında,

    --- alıntı ---

    seçim tartışmalarını geride bırakarak ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır. dönem, kızgın demiri soğutma, musafahalaşma(el sıkışma), kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemi
    --- alıntı ---

    dedi.

    yani bir nevi normalleşme sürecine girmemiz gerektiğinden bahsetti, buraya nasıl geldiğimiz konusundan bağımsız olarak bu yaklaşım kıymetli.

    peki 30 milyon taraftarı olan kulübümüzün süper lig 2018-2019 sezonunda bu kadar hakkının yenilmesi ve bu sezonun sonunda şampiyonluğunun çalınması bu camianın nefretinin büyümesine sebep olmayacak mı?

    ligin ilk yarısında 8-10 puan, 2. yarıda ise daha geçen pazar* sadece 2 puanı ve kadıköy serisini bitirme şansı elinden alınmadı mı?

    bunun yanı sıra bizim bu kadar hakkımız yenilirken istanbul başakşehir futbol takımı sürekli hakem desteğiyla maçları rahat rahat kazanmadı mı?

    ben sene sonunda ibfk'nın benim 1 şampiyonluğumu çalmasını nasıl sindireceğim?

    riva ve florya'da oluşan zararı, asy stadyumundan çıkıp seyrantepe'ye gidilmesi ile oluşan maddi kaybı nasıl karşılayacağım?

    lig şampiyonu olduğumuzda uefa şampiyonlar ligi ve onun etkisiyle oluşan loca, store, kombine, sponsor gelirleriyle 300-400 milyon tl.den fazladan gelir elde etmemize mani olacak olan bir kulübe ve onun sahiplerine olan olan antipatiye kimse mani olamaz.

    ve bu öyle 1-2 ayda unutulacak bir şey olmayacak buna emin olun!

    şimdi hal böyleyken, aslında göksel gümüşdağ ve abdürrahim albayrak'ın siyasi olarak aynı çizgide olduğu malumunuz.

    bu ikilinin bir anda karşı karşıya gelmesi ve şimdiye kadar hiç olmadığı şekilde birbirlerine karşı ağır ithamlarda bulunmaları 2 olasılığı ortaya çıkarıyor,

    1. danışıklı dövüş: kamuoyu önünde bu tartışmalar yapılıyor ki galatasaray şampiyon oluğunda ibfk'ye ve onun gücünü aldığı yere rağmen şampiyon olmuş olacak, kimse ses çıkaramaz.

    2. ibfk'nin ipinin çekilmesi: göksel gümüşdağ'ın son günlerdeki gerginliğinin sebebi olabilecek olan, sn cumhurbaşkanımızın yukarıda da bahsettiğim ibb seçimlerinde kaybedilmesinin sorumlusu olarak bu kulübü de görmesi. bu kulübe duyulan antipati normal bir seçimde belki büyük bir etki göstermeyecekti ama at başı biten ibb seçimlerinde net şekilde sonucu belirleyen bu ucube kulüp oldu.

    madem ki normalleşeceğiz, normal olan olmalı ve galatasaray şampiyon olmalı, 30 milyon mutlu olmalı.

    çünkü evinde kaybettirmeyerek fenerbahçe camiasını mutlu ettiler, emzikleri verildi.

    beşiktaş zaten 2015-2016 ve 2016-2017'de yeterince mutlu edildi. onların şu dakika bir beklentisi de yok. bir süre daha bekleyecekler.

    yani tüm şartlar galatasaray şampiyonluğu için uygun, bize sahadaki mücadeleyi en üst seviyeye çıkarmak kalıyor.

    derin galatasaray, galatasaray lobisi çalışıyor, galatasaray'ın gücünü hafife almasın kimse, türkiye'dir galatasaray...
App Store'dan indirin Google Play'den alın