• 372
    tam anlamıyla rezalet bir sezondur. bütün rezaletleri madde madde olarak paylaşmaya çalışsam büyük ihtimalle unutup yazmadığım çok şey olacak. bu leş sezonda benim kendi çapımda yaptığım en doğru hamle ise içerdeki fenerbahçe maçından sonra bein sports'u iptal etmem oldu. tavşan dağa küsmüş hikayesi gibi oldu ama 100 lirayı en azından kendime harcadım, bu adamlara vermedim.

    alenen hakemlerle doğranıldık. sırf bu yüzden en az, bak en az 6-8 puanımız çalındı. şu an bu halde bile mevcut lider ile puan farkımız 5. göksel gümüşdağ & fikret orman & ali koç ittifakı ile mücadele ettik. başakşehir'in rakipleri sürekli cezalı duruma düşerek sahaya çıktılar. biz fenerbahçe hakkında ya da var ile ilgili bir şey dediğimize direkt göksel gümüşdağ kankasına yardımcı olmaya geldi. yani say say bitmez ya, salak salak işler. fatih terim'in saha içinde yaptığı yanlış hamleler, yönetimin kadroya yeterli takviye yapamaması, takımın antrenmanlarda bazen çalışmadığını da gördüğümüz oldu ama bütün bu faktörlerin hepsini bir araya getirdiğimizde, özellikle hayvan gibi kollanan başakşehir olmasına rağmen sadece 5 puan farkla şampiyonluk yarışındayız.

    adil yarış olsaydı ve biraz doğru hamleler yapsaydık sanırım 2012-2013 sezonundaki gibi erken şampiyonluk yaşıyor olacaktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın