resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4620
    galatasaray formasının kıymetini bilmeyenlerdendir. 2016-2017 sezonunda, son haftalarında biz ligi dördüncü bitirip diğer takımlar da(yerini garantileyen)ligi kafalarında bitirince, bu bir iki gol atıp kendini bir halt sanmış; menajerinin dolduruşuyla kontrat uzatma teklifini reddetmiş, ötelemişti. o zaman kesilmeliydi bileti.

    ha gitti ha gidecek derken gündemi gereksiz meşgul etmiştir, sonunda işin menajer oyunu olduğu anlaşılınca; oynadığı oyunlarla kalmıştır. belki de sözleşme uzatmak, yıllık maaşına zam kapmak için böyle bir yolu tercih etti ama sanmıyorum; az takla atmadı gideceğim de gideceğim diye!

    neyse, gelelim geçen sezona*. geçen sezon kenardan gelip skor katkısı verince ve birkaç kritik maçta** kritik gol atınca hemen yumuşadı ortam. ama ben sezon başındaki çevirdiği dümenlerden sonra, o zaman gitmesini istemiştim.

    toparlamam gerekirse, ilk geldiği zamanlar umutluydum. altyapıda kendine gayet iyi bakmış ve bizi heyecanlandıran bir görüntü çizmişti. ama ilerleyen zamanlar gösterdi ki mental açıdan oldukça zayıf birisiymiş. takındığı tutum bunu gösteriyor.

    son sözüm ise galatasaray formasının kıymetini bilmeyen, o hislere ulaşamamış futbolcuları takımda görmek istemiyor, takımdan ayrılacağı günü iple çekiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın