resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5508
    ali koç'un yaptıklarını ve ona hayran olan fenerbahçe taraftarını görünce bir şey fark ettim. ''türk futbolu x, y, z'den kurtulunca...'' diye bir muhabbet vardı. bu cümlede aziz yıldırım mutlaka geçerdi.

    işte o aslında yanlışmış. fenerbahçe'yi bu hale getiren aziz yıldırım değilmiş, aziz yıldırım'ı bu hale getiren fenerbahçe camiasıymış.

    bunlar net şekilde bunu istiyor artık buna eminim. ''başarıyı falan siktir edelim. yeter ki rakip takımlara laf sokulsun, açıklamalarda altta kalmayalım, gelen başarının da nasıl geldiğinin bir önemi yok.'' mantığı bu camiada hüküm sürüyor. ''ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım.'' cümlesini kuran aziz yıldırım değil, fenerbahçe camiası aslında.

    bu arkadaşların ''lan bu aziz, mahmut iyi falan da bunlar çok başarısız lan. bildiğin şampiyon olmayı falan unuttuk biz.'' demeleri çok uzun zaman aldı. bunların mevcut başkanlarından da bir halt olmayacağını anlamaları daha çok sürer, şanslıyız yani.

    fenerbahçe'de aziz yıldırım, mahmut uslu, ali koç, semih özsoy gibi tipler bitmez; sadece şekil değiştirir. bu insanların hepsi bir hamur ve fenerbahçe camiası hepsine aynı şekli veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın