• 1576
    2018-2019 sezonunu hakemler sayesinde şampiyon olacak takımdır. insanlar büyük resimi kaçırıyor. fenerliler boşuna seviniyor. ali palabıyık aslında feneri korumak için kendini feda etmedi aksine öz evlatları başakşehir'i korumak için bütün taklaları attı. iddaa ediyorum, başakşehir beşiktaş'ı yenseydi (bkz: 14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçı) normal bir şekilde yönetilip rahat galibiyet alırdık ama adamlar öyle bir tezgah hazırlamışlar ki günden öncesinden çalışmalara başlıyorlar. sistem hep aynı:

    1) rakibin önemli oyuncularını kart cezalısı durumuna getiriyorlar. (marcao-luyindama kesinlikle bilerek operasyonla cezalı duruma düşürüldü, keza rizespor'un 2 oyuncusu bu hafta başakşehir'e karşı cezalı duruma düşürüldü.)

    2) maç içinde eyyam. kesinlikle var falan sallamıyor adamlar.

    3) hakem seçimi. (fenerin isteği ile atanan ali palabıyık ataması göstermiştir ki bu adamlar her hafta hakem atamalarını da ayarlıyorlar.)

    sonrada burada bazı arkadaşlar yok siyaset yapmayın yok konuşmayın diyorlar. boşuna bu ligi oynuyoruz. yemin ediyorum futboldan soğudum. artık bu ülkede futbol izlemeyeceğim. uzun yıllardır bu kadar bilinçli ve sistematik bir şekilde tecavüze uğradığımız sezon olmamıştı. o da oldu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın