• 21374
    iyi tarafından bakarsak, birçok talihsizliği üst üste yaşadığı bu sezon içinde muslera-marcao-luyindama-linnes-belhanda-feghouli gibi oldukça sağlam bir omurga kurmayı başarmış takım. şu omurga, 30 küsür yaş ortalamalı bir kadroyla alınacak tek sezonluk şampiyonluktan çok daha kıymetli bir şey, çünkü doğru takviyelerle üç-dört sene ligi domine etmeni sağlayabilir.

    şampiyonluktan bağımsız olarak, bu takımın üç hafta sonra oynanacak beşiktaş maçında da, 33. haftadaki başakşehir maçında da rakiplerini ezmesini ve net bir galibiyet alarak futbol kamuoyuna gereken mesajı vermesini bekliyorum. çünkü takım ilk yarıdaki rezil durumun aksine gayet iyi oynar hale geldi, her hafta üstüne koyarak ilerliyoruz. sezon bittiğinde de vakit kaybetmeden takımdan ayrılan kiralık oyuncuların yerine transfer yaparak şampiyonlar ligi önelemesine fırtına gibi girmeliyiz. madem kıymetli rakiplerimiz başakşehir'in şampiyonluğunu bu kadar çok istiyor, öyleyse uzun yıllar boyunca galatasaray'la başakşehir'in vereceği şampiyonluk yarışını izleyip üçüncülük peşinde koşmalılar.

    hakemdir federasyondur burada çok konuştum, başakşehir'in arena'ya minimum dört puan önümüzde getirileceğini, puan farkının dörtten aşağı inmesi riski doğduğu anda operasyon çekileceğini izah ettim. hatta bu uğurda "böyle başlıklar sözlüğü antu'ya çeviriyor" eleştirisi bile aldığım için artık boş yere kendimi yormak istemiyorum. bugünü yitirmiş olabiliriz ama yarını bırakmayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın