• 12630
    içinde 2 çeşit insana ev sahipliği yapan platform.

    1- "galatasaray'a destek verin, kimseyi eleştirmeyin, hüloooo" kafasındaki adamlar.
    2- "öldük biz, bittik biz, allah hepinizin belasını versin" kafasındaki adamlar.

    şimdi bu 2 grup da birbirlerine laf söyleme, diğer gruptakini dışlama derdinde. şu kafadan biraz kurtulsak ve şu iki uç noktadaki düşünceye sahip insanları biraz ortaya davet etsek her şey çözülecek.

    yahu elbet eleştiri yapılacak, ilk açıldığından beri neredeyse bu sözlükteyim ve galatasaray'ı en çok eleştiren insanlardan birisiyim. ama ben ne fatih terim düşmanıyım ne de galatasaray düşmanıyım. sevmediğimi, beğenmediğimi söylediğimde "destek vermiyorsunuzzzz, ortalığı yangına çeviriyorsunuzzz" diye argümansız ve saçmasapan saldırıya maruz kalacaksam da kusura bakmayın, gidin az ötede oynayın. he buna karşın; gelip de, neyin, neden yanlış olduğunu bilmeden, anlatmadan, somut bir argümanı olmadan buraya gelerek kelle isteyenler de karşısında en başta beni bulur.

    biz burada doğruyu bulmak için tartışıyoruz, en iyisi olsun diye uğraşıyoruz. bunun aksini görüyorsam da fatih terim, yönetim, başkan vs. değil, anam babam da olsa eleştirilecek, yanlışları söylenecek. bunu da içi boş "hadi destekleyin biziiiii" kafasıyla doğru bulmayan insanlar da bu takıma en çok zararı verenler, fakat farkında değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın