• 199
    kimse kimsenin kalbinde geçenlere karışamaz. hepimizin kalbinden geçen belli. ama bu durumu defaatle yaşadık. üzülen, hayal kırıklığı yaşayan hep biz olduk.

    benim galatasaraylı kardeşlerimden ricam, sakinlik ve tevazu içinde olmaları. hayallerini yüksek sesle dile getirmemeleri. bu işin teknik taktikle ilgisinin olmadığı defalarca ispatlandı. yine öyle olacağı da kesin.

    onun için* burada taktiksel bir şeyler karalamanın anlamının olmadığını biliyoruz. ne yapacağız? dua edeceğiz. evet, tek yapmamız, yapabileceğimiz şey bu. en temiz duygularımızla dua edeceğiz. takım çalışılması gerektiği kadar çalışmıştır. buna eminiz. bize düşen de allah'tan bu emeğin karşılığını dilemek. sadece bu. bunu da yine kendi dünyamızda yapacağız. sessizce, kimseye duyurmadan. olacaksa olur, olmayacaksa da hayırlısı deyip geçeceğiz. orada kazanmanın başka bir yolu yok.

    o sene bu sene gibi sonradan gg olması ihtimal dahilinde olan ifadeler kullanmaktan kaçınalım. hiç bir fenerli'ye karşı birebir de iddialar da bulunmayalım. kesinlike iddiaya falan girmeyin. büyük sözler söylemeyin. sadece içinizden dileyin. gerisi allah'ın takdiri. bekleyelim, görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın