• 42
    nasıl olacağını açıklıyorum, toplanın.

    kilit isim; selçuk inan. evet, yanlış okumadınız. planın kilit oyuncusu selçuk. yazının bu kısmında aramızdan ayrılanlara bakmayın ve okumaya devam edin.

    şimdi biz deplasmanda baskı yedik mi zorlanıyoruz, doğru mu? doğru. peki baskıdan çıkmanın en önemli yolu ne? evet bildiniz, sabırla pas yapmak. peki bizde ayağı nispeten iyi olan kimler var? fernando ve donk. onları stopere çekiyoruz. orta saha merkezde kim kalıyor? ndiaye ve selçuk. ndiaye işin pres kısmında, topu tutma işi ise selçuk'ta. orta sahanın hücum kısmı ise soldan sağa belhanda, emre ve feghouli'ye teslim edilecek.

    forvette ise bakınız burası cokomelli, onyekuru. bu kardeşimizin en önemli olayı ne? hızı. yani doğru bir planda rakip savunmanın arkasına sarkıtabiliriz. ligin en az gol yiyen takımlarından bir olan burraspor karşısında dahi 2 kere kaleciyle karşı karşıya bıraktık. peki onyekuru'yu savunma arkasına kaçırabilecek pasları en iyi kim atabilir? evet, yine selçuk inan.

    dolayısıyla selçuk'lu bir 11 ile kazanmaya daha yakın olduğumuzu düşünüyorum. diagne pişmanlıktır, oynamamalıdır. öyle kuru kuru "oynamasın yaee" yazıp bırakmıyorum. bak alternatifini de yazdım.

    not: (bkz: 14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın