• 77
    23 mart 2019 galatasaray olağanüstü mali genel kurulu ve bu mali genel kurulda çıkan idari ibrasızlık neticesinde gazetelerde yanıltıcı bir çok haber gördüm.

    haberler özetle şunu diyor... mustafa cengiz seçimi yapmazsa mahkeme kayyum atayabilir. doğru. ama mustafa cengiz idari ibrasızlığın iptalini sağlamak için zaten hukuki süreci başlatacağını söyledi. bu süreçte bir tedbir kararı alamazsa zaten seçimi yapmaya mecbur kalacak.

    farzedelim ki mustafa cengiz hiç bir hukuki işlem yapmadı. seçim kararı da almadı.
    o zaman ne olur? o zaman iş mahkemeye gider. kulüp bu idari ibrasızlık seçimi gerektirmez diyerek savunma yapar. mahkeme de gerekirse kayyum atar. fakat bu kayyum atamayı da konuşmak lazım. bu kayyum kulübü yönetsin, sonra da kulübü satsın birilerine diye atanmıyor. yani galatasaray'a fetö mallarına yaptıkları gibi el koymuyorlar. atanmış kayyumun görevi seçimi gerçekleştirmek oluyor. kısa süreli bir iş yani. tabi işin bu noktaya gelmeyeceği zaten açık. dünkü basın açıklamasında aktif bir hukuki süreç izleneceği belli oldu. aktif bir hukuki sürecin sonunda kayyum atanma imkan ve ihtimali yok.

    taraftarın kalbine korku salmak amaç. lisecileri savunacak, mustafa cengiz'i kötü gösterecek argüman üretmek. bilgi kirliliği de olsa bunu yapmak. çünkü propoganda böyledir. biri hakkında bin kanaldan bin tane yalan olumsuz şey söylerseniz insanlar bir şeylere mutlaka inanır.

    taraftar uyanık olmalı. kenetlenmesinden taviz vermemeli. lisecileri kulüpten temizlemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın