• 56
    lisecilerin başkanımız mustafa cengiz ile pazarlık yaptığı için ertelendiğini düşündüğüm, geleceğimize yön verecek olan basın toplantısı.

    23 mart 2019 mustafa cengiz'in idari yönden ibra edilmemesinden sonra lisecilerin büyük pişmanlık yaşadıklarını ve yaşacayacaklarını düşünüyorum. hiç beklemedikleri kadar sert bir kayaya çarptılar. bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. uyuyan devi uyandırdılar.

    taraftarın da liseciler üzerinde çok büyük baskı uyandırdığını düşünüyorum. olur da mustafa cengiz geri adım atmazsa bu elim olaydan hayırlı bir sonuç çıkması çok muhtemeldir. o an çok sinirlendim, üzüldüm, daraldım, isyan ettim. hala da öyleyim. ama bu olay ipleri bizim elimize de verdi bir şekilde. artık lisecilerin üzerinde baskı oluşturabilmemiz için çok haklı bir sebebimiz var. öyle veya böyle bu işi tatlıya bağlamaya çalışacaklar. bakmayın yeni mezun ergenlerin kutlama yaptıklarına. hala akıllarını yitirmemiş olan dedeler bile eminim ne yaptık biz diyorlar. ben çok büyük çark yapacaklarını ve mustafa cengiz'e iade-i itibar yapılacağını düşünüyorum. fakat bu bizi durdurmamalı. ok yaydan çıktı bir kere. bundan sonra o devrim gelmeli. 2500 oyla seçilen başkanı 358 kişiyle indirmek tam bir ahlaksızlıktır, iş bilmezliktir. bu süreç kol kırılır yen içinde kalır düşüncesiyle çözülme noktasını çoktan geçti. herkes liseye ve lisecilere çok tepkili. galatasaray'da büyük değişimlere gebe bir süreç içerisindeyiz. umarım o devrim gerçekleşir.

    bu yazdıklarımın aksi bir durum çıkması sonucunda ise "galatasaray lisenindir" sonucu çıkar. oradan sonra da ateş güneş kaçınılmazdır. zira geriye çok da bir seçeneğimiz kalmamış olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın