resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3481
    ünal aysal'ın o zamanlar üyelik süresi başkanlığa yetmediği için, muhalif olanların (daha sonrada gönderenlerin) önce kurtuluş olarak görüp*, özhan canaydın'ın yanında tüm yetkileri vermek şartıyla ikna ettikleri dönemde, efsanevi 2005-2006 sezonu şampiyonluğuna giderken, futbolcuların çekleri bile karşılıksız çıkıyorken, kurtuluş olarak görülen riva'ya da ruhsat almasından ve görevi bıraktığı zamandaki tablodan dolayı, saygı duyar, sportif açıdan çok başarısız olmasına rağmen savunurum.

    yine de, kendisini ibra etmeyenleri, sportif anlamdaki başarısızlıklardan dolayı bir nebze anladığımı düşünüyordum. ancak, başkanlığı sürecinde futbol aş. ayrımı tüzük değişikliği, stad yenilemesi gibi güzel işler yapan yönetim sırf futbolda başarısız diye ibra edilmezken, galatasaray tarihinin gördüğü ve göreceği en başarısız başkan ve yönetimi olan dursun aydın özbek yönetiminin onca zarar açıkça ortadayken 3 kere ibra edilmesi, aynı şekilde mustafa cengiz'in ibra edilmemesi ne kadar iki yüzlü bir üyelerin olduğunu bir kez daha açığa çıkardı.

    adnan polat'ı ibra etmemelerinin asıl sebebi, yönetim kurulu üyeliğini galatasaray liselilerin ambargosundan kurtarmayı çalışmaktı. bunu o gün fark edemediğimiz için çok safmışız. aynı durumu mustafa cengiz yönetimin başına gelenler neticesinde tekrar yaşadık.

    adnan polat değiştiremedi belki ama yönetim kurulu üyeliğini galatasaray liselilerin ambargosundan kurtarmayı bir gün biri başaracak ve umuyorum ki, bunu başaran taraftarı arkasına alarak direnen mustafa cengiz ve yönetimi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın