• 5881
    --- alıntı ---

    ayrıca s.kmişim şampiyonluk için gereken kaos ortamının oluşmasını!

    bir tane daha şampiyonluk alsak ne olur, almasak ne olur? zaten 21 defa şampiyon olmuşuz bu ligde. 22 olmuş, olmamış ne değişecek? önemli olan o değil. biz zaten şampiyonluğu da sadece ve sadece şampiyonlar ligi'ne direkt katılım ve maddi kazançları için istiyoruz bu sezon. çünkü bizim amacımız türk olmayan takımları yenmek ve uefa bunun için ön koşul olarak "maddi durumunuz sağlam olacak" diye bir şey getirdi 4-5 sene önce (bkz: ffp)

    ama galatasray'ın şimdi çok daha ciddi bir sorunu var: liseci zihniyet. bakın o sondaki "ci" çok önemli. bu adamlar galatasaray'ın başı ne zaman derde girse ortalıktan kayboluyorlar, kimse başkan adayı olmaya bile yanaşmıyor. sonra bir galatasaray aşığı gelip elini taşın altına koyuyor, işin ameleliğini yapıyor, sonra da bunlar geri gelip onu bunu bahane ederek adamın koltuğunu altından çekip alıyorlar.

    işte bu zihniyet çok zehirli. tam bir parazit! galatasaray başarılı olduğunda kazandığı finansal gelirlerin buhar olup uçmasına sebep olan bunlar, ve onların sınıf arkadaşları. "aman benim devrem x var, maddi durumu iyi değil, ona şu görevi verelim" diyerek yönetiyorlar kulübü, ondan sonra transfer kontratı neden tersten fakslandı?

    galatasaray şu anki yapıyla asla juventus'un italya'da yaptığını, lyon'un fransa'da yaptığını, bayern'in almanya'da yaptığını yapamaz. çünkü başarı beraberinde para getiriyor ve paranın kokusunu alan parazitler hemen kulübe doluşup kulübü hasta ediyor.

    buna dur demek lazım ama nasıl yapılır ben bilmiyorum. adamlar tüzüğü öyle bir yontmuşlar ki kendilerine, dursun denen galatasaray'ın iliğini sömürmüş, kendi oteli için fatura kestirmiş adam ibra edilirken, galatasaray'a son 1 yılda mali disiplin getirmiş, kulübü kara geçirmiş bir yönetim ibra edilmiyor ve bu ibra edilmeme için sunulan argümanlar ya yalan dolu ya da subjektif!

    ulan hiçbir şey bilmiyorsanız rakiplerin tepkilerine bakın! hepsi bugün son derece neşeli bu gelişme sonrasında. çünkü biliyorlar, cengiz giderse yerine muhtemelen galatasaray'ın içini boşaltmak için liseci zihniyetin atadığı bir kukla gelecek. ilk icraatlerinden biri de terim'le yolları ayırmak olur muhtemelen. daha ne istesin lan rakip?

    --- ekşi sözlük / muto ---

    22. şampiyonluk kısmı hariç her cümlesinin altına imzamı atıyorum. çünkü bu sene şampiyon olmamamızı isteyenlerin içerisinde o liseci güruh da kesinlikle var ve onların istediği olmayacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın