• 6869
    23 mart 2019 tarihli mustafa cengiz ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonrası bir çok taraftar gerek burada, gerek başka sosyal medya mecralarında haklı bir isyana ve “yangın”a başlamış vaziyette. destekliyorum. ibrasızlık kararı kaos projesidir, işlerin iyiye gitmeye başladığı şu günlerde, karşımıza hükümet destekli bir başakşehir’i dan diye koymuşlarken, tüm camianın kenetlenmesi gerekirdi.

    ancak! “galatasaylılığımı askıya alırım” “galatasaraydan soğurum” “taraftar olmazsa zaten kulüp biter” gibi beylik laflar etmeyin, ettirmeyin! sonuna kadar mücadele edeceğiz ve taraftarın kulübün içine nüfuz etmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. siz soğursanız, askıya alırsanız sevdanızı ben burdan şunu anlarım “nasılsa birileri uğraşır, işler yoluna girince biz tekrar galatasaraylı oluruz”

    şundan emin olabilirsiniz, galatasaray’a hiç bir şey olmaz. sizle de sizsiz de. kimse vazgeçmesin sevdasından. sesinizi yükseltin, üşenmeyin ve korkmayın. toplu hareket edelim. protestoysa protesto, ambargoysa ambargo. bu kulüp hepimizin.

    tanım: dünyanın takımını en güzel seven taraftarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın