• 408
    aig skandalına rağmen hala yazılı, görsel ve sanal basında "efsane başkan" olarak nitelendirildiğini gördüğüm, görev aldığı dönemde büyük yanlışları olan eski başkanımız.

    çoğu zaman olduğu gibi, kendisi döneminde de galatasaray malesef çok kötü yönetilmiştir. son derece önemli avrupa maçlarından önce futbolcular alacaklarını tahsil edemediği için idmanlara çıkmamış, başarıların geldiği dönemlerde tüm dünyada parlayan galatasaray yıldızı iyi kullanılmamış, maddi olanaklarımız yetersiz olduğu için özellikle üçüncü ve dördüncü sezonlarda adam gibi transfer yapamamışızdır.

    bunlara bir nebze "eyvallah" diyebiliyoruz ama kendisinin aig ile yaptığı ve galatasaray sportif'in hisselerinin %21'lik kısmını verdiği anlaşma asla kabul edilebilir bir şey değil. o anlaşmanın üzerine halen nasıl galatasaray'la ilgili konularda söz alabiliyor, aklım almıyor. gelen uefa kupası ve şampiyonluklar uzun süreli bir planlamanın sonucuyken, sanki o yaptı da oldu gibi bir hava yaratılıyor ama galatasaray'a kayyum atanması için bile girişimlerde bulunmuş aig isimli firma hiç dile getirilmiyor.

    taa 1992'den beri parça parça oluşturulan bir futbolcu kadrosu, iyi bir teknik heyet ve kendisinin ilk yıllarında yaptığı iyi transferlerle tüm dünyada parlayan ve uefa kupası'yla taçlanan galatasaray yıldızı aig ile yapılan anlaşma ve kötü yönetimlerle sönmüştür. kendisi de o yöneticilerden biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın